Wie heeft Vitrolife AB (publ) (STO: VITR) -aandelen verkocht?

We zien vaak insiders die aandelen opkopen in bedrijven die op lange termijn goed presteren. De keerzijde daarvan is dat er meer dan een paar voorbeelden zijn van insiders die aandelen dumpen voorafgaand aan een periode van zwakke prestaties. Aandeelhouders willen dus wellicht weten of insiders aandelen in Vitrolife AB (publ) (STO: VITR) hebben gekocht of verkocht.

 

Zijn transacties met voorkennis belangrijk?

Het is heel normaal om insiders van bedrijven, zoals bestuursleden, van tijd tot tijd in aandelen van bedrijven te zien handelen. Dergelijke insiders moeten echter hun handelsactiviteiten bekendmaken en mogen niet handelen op basis van voorkennis.

 

We raden investeerders nooit aan om hun beslissingen uitsluitend te baseren op wat de bestuurders van een bedrijf hebben gedaan. Maar het is volkomen logisch om in de gaten te houden wat insiders doen. Uit een onderzoek van Harvard University bleek bijvoorbeeld dat ‘aankopen met voorkennis een abnormaal rendement opleveren van meer dan 6% per jaar’.

 

Zie onze laatste analyse voor Vitrolife

 

De laatste 12 maanden aan transacties met voorkennis bij Vitrolife

In het afgelopen jaar kunnen we zien dat de grootste verkoop met voorkennis plaatsvond door de Chief Executive Officer, Thomas Axelsson, voor kr2,7 miljoen aan aandelen, tegen ongeveer kr 189 per aandeel. Dat betekent dat zelfs als de aandelenkoers onder de huidige prijs van kr 219 lag, een insider sommige aandelen wilde verzilveren. Als algemene regel beschouwen we het als ontmoedigend wanneer insiders onder de huidige prijs verkopen, omdat het suggereert dat ze tevreden waren met een lagere waardering. Houd er echter rekening mee dat verkopers verschillende redenen kunnen hebben om te verkopen, dus we weten niet zeker wat ze van de aandelenkoers vinden. Deze verkoop was slechts 14% van het belang van Thomas Axelsson. koers apple aandeel te koop.

 

 

Insiders van Vitrolife hebben het afgelopen jaar geen aandelen gekocht. De onderstaande grafiek toont transacties met voorkennis (door bedrijven en individuen) in het afgelopen jaar. Als u op de grafiek klikt, ziet u alle afzonderlijke transacties, inclusief de aandelenkoers, individuele transacties en de datum!

 

handel met voorkennis

OM: VITR Insider Trading Volume 22 januari 2021

Als u liever aandelen koopt die insiders kopen dan verkopen, dan is deze gratis lijst met bedrijven wellicht iets voor u. (Hint: insiders hebben ze gekocht).

 

Insider-eigendom van Vitrolife

Ik kijk graag naar hoeveel aandelen insiders bezitten in een bedrijf, om mijn mening te geven over hoe op één lijn ze staan ​​met insiders. Een hoog aandeelhouderschap van voorkennis zorgt er vaak voor dat het leiderschap van het bedrijf meer rekening houdt met de belangen van de aandeelhouders. Onze gegevens suggereren dat insiders van Vitrolife 0,2% van het bedrijf bezitten, ter waarde van ongeveer 37 miljoen kr. Ik zie over het algemeen graag meer eigenaarschap.

 

Dus wat suggereren deze gegevens over Vitrolife Insiders?

Er zijn de afgelopen drie maanden geen transacties met voorkennis geweest – dat zegt niet veel. Toch zijn de transacties met voorkennis bij Vitrolife in de afgelopen 12 maanden niet erg bemoedigend. Maar we houden van het feit dat insiders een behoorlijk deel van het bedrijf bezitten. Bekijk daarom zeker dit GRATIS rapport met de voorspellingen van analisten voor Vitrolife. waar aandeel shell kopen?

 

Als u liever een ander bedrijf bekijkt – een bedrijf met potentieel superieure financiële gegevens – mis dan deze gratis lijst van interessante bedrijven niet, die een HOOG rendement op eigen vermogen en een lage schuldenlast hebben.

 

Voor de toepassing van dit artikel zijn insiders de personen die hun transacties melden bij de relevante regelgevende instantie. We zijn momenteel goed voor open-markttransacties en particuliere verkopen, maar geen derivatentransacties.

 

Gepromoot

Gebruik bij het handelen in Vitrolife of een andere investering het platform dat door velen wordt beschouwd als de Professional’s Gateway to the Worlds Market, Interactive Brokers. U krijgt de goedkoopste * handel in aandelen, opties, futures, forex, obligaties en fondsen wereldwijd vanaf één geïntegreerd account