De beste aandelen om deze week te kopen? 4 namen die je moet kennen

Het geheim van de taalexpert: je kunt elke taal leren in slechts 15 minuten per dag

Heeft u deze top tech-aandelen nu in uw portefeuille?

Nu de hype rond de heropening van de handel een adempauze neemt, lijken tech-aandelen vandaag de dag een hoge vlucht te nemen op de aandelenmarkt. Dit zou het geval zijn als beleggers die hun activa willen diversifiëren of herverdelen, terugkeren naar groeiaandelen. Het is duidelijk dat de technisch zware Nasdaq-composiet deze week naar nieuwe hoogten blijft klimmen. Als er iets is, zijn de huidige technologieaandelen logisch. Toen de heropening van de aandelen in de eerste helft van 2021 veel aandacht kreeg, daalden de technische aandelen. Dat gezegd hebbende, blijven de groeiverhalen van enkele van de beste technologieaandelen bestaan. In theorie zou dit ertoe kunnen leiden dat sommige aandelen in de huidige markt worden aangemerkt als ondergewaardeerde aandelen.

 

 

Beleggersbelang

De belangstelling van investeerders voor de technologische industrie groeit al. Zo heeft medisch technologiebedrijf Doximity (NYSE: DOCS) zijn aandelenkoers meer dan verdubbeld bij zijn beursdebuut vorige week. De online netwerkservice voor zorgprofessionals gebruikt technologie om artsen in contact te brengen met medische gemeenschappen. Ondertussen heeft technologiegigant Google (NASDAQ: Brille) onlangs een update uitgebracht over zijn beleid voor het bijhouden van advertenties door derden. Toen wonnen advertentietechnologiebedrijven zoals The Trade Desk (NASDAQ: TTD) en PubMatic (NASDAQ: PUBM) op dezelfde dag meer dan 10%. Over het algemeen lijkt het momentum in de technologie weer op gang te komen. Mocht dit er allemaal toe leiden dat u zich bij de beweging aansluit, dan zijn hier vier dingen die u moet weten. De Hongkong stock exchange is hoog.

 

De beste technische aandelen om deze week te kopen [of te verkopen]]

Virgin Galactic is een technologiebedrijf dat zich richt op ruimtevaart. In detail ontwikkelt het commerciële ruimtevaartuigen en heeft het tot doel ruimtetoeristen suborbitale ruimtevluchten aan te bieden. Het verticaal geïntegreerde ruimtevaartbedrijf heeft in wezen een pioniersrol gespeeld in bemande ruimtevaart voor individuen en onderzoekers. Beleggers lijken te reageren op nieuws dat het bedrijf vorige week naar buiten bracht.

 

Koop technische aandelen (SPCE-aandelen)

Het bedrijf nam een ​​duik in de lucht en kondigde aan dat de Federal Aviation Administration (FAA) de bestaande vergunning voor commercieel ruimtevervoer van het bedrijf heeft bijgewerkt, zodat Spaceline klanten de ruimte in kan vliegen.

Virgin Galactic heeft ook aangekondigd dat het op 22 mei een uitgebreide beoordeling van de testvluchtdata heeft voltooid en heeft bevestigd dat de vlucht alle bestemmingen heeft bereikt. Deze FAA-goedkeuring is opnieuw een bevestiging van het methodologische testprogramma van het bedrijf, aangezien het voldoet aan de door de FAA vereiste verificatie- en validatiecriteria. Is het de moeite waard om SPCE-aandelen aan uw portefeuille toe te voegen?

 

4 beste oplaadniveaus voor elektrische voertuigen die u deze week zou moeten zien

Apple is een multinationaal technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in consumentenelektronica, software en onlinediensten. Van zijn vlaggenschip-iPhones tot zijn revolutionaire Macbooks, het bedrijf heeft de wereld het afgelopen decennium stormenderhand veroverd met zijn hoge merkloyaliteit. Het bedrijf heeft onlangs aangekondigd dat zijn Apple-zoekadvertenties eindelijk zijn aangekomen op het vasteland van China. Met deze functie kunnen ontwikkelaars bieden op een advertentieruimte op basis van zoekopdrachten van gebruikers in de App Store. http://www.aandelen.nl/is duidelijk.

 

beste technologieaandelen (AAPL-aandelen)

Eind april maakte het bedrijf ook recordcijfers voor het tweede kwartaal bekend. De omzet bedroeg maar liefst $ 89,6 miljard, een stijging van 54% op jaarbasis, en de kwartaalwinst per verwaterd aandeel van $ 1,40.

 

CEO Tim Cook zei: “Apple bevindt zich in een fase van grote innovatie in onze productlijn en we blijven ons concentreren op hoe we onze teams en de gemeenschappen waarin we werken kunnen helpen om uit deze pandemie en naar een betere wereld te komen. Dat begint zeker met producten zoals de geheel nieuwe iMac en iPad Pro, maar het strekt zich ook uit tot inspanningen zoals de 8 gigawatt aan nieuwe schone energie die we de komende 5 jaar aan het elektriciteitsnet zullen leveren en onze investering van $ 430 miljard in de VS Is het om deze redenen de moeite waard om AAPL-aandelen te kopen?

 

BlackBerry Limited

Een andere opkomende speler in de technische wereld die je nu kent, is BlackBerry. De meesten kennen het bedrijf van hem Tijd als smartphone-ontwikkelaar. Tegenwoordig bevindt BlackBerry zich in de cyberbeveiligingssector, waar de vraag aantoonbaar op een historisch hoog niveau is. Om aan deze eisen te voldoen, biedt het bedrijf bedrijven nu een breed scala aan digitale beveiligingsoplossingen. Deze omvatten beheer van kritieke gebeurtenissen en eindpuntbeveiliging. Daarnaast maakt BlackBerry ook gebruik van kunstmatige intelligentie en machine learning om de op Internet of Things gebaseerde app te beveiligen tegen cyberdreigingen. Hierdoor kon ik zien dat beleggers nu naar BB-aandelen keken.

 

Koop nu communicatieaandelen (BB-aandeel)

Natuurlijk, sommigen zouden vermelden dat BB-aandelen momenteel een meme-aandeel is. Dat is misschien waar, maar de potentiële groei van het bedrijf mag niet over het hoofd worden gezien. In het laatste kwartaal, dat gisteren werd vrijgegeven, rapporteerde BlackBerry solide cijfers. Het bedrijf versloeg namelijk de schattingen van Wall Street voor de kwartaalverkopen. Ook werden verliezen gemeld die lager waren dan verwacht.

 

CEO John Chen noemt vooral een toename van de verkoop van elektrische voertuigen (EV) als een belangrijke groeimotor voor zijn producten. Dat zou zijn omdat de ultramoderne QNX-software van BlackBerry de EV’s van Ford (NYSE: F) en General Motors (NYSE: GM) aandrijft. Gezien dit alles, zou u BB nu als een topaankoop beschouwen?

 

Nvidia Corporation

Laten we daarna eens kijken naar een toonaangevend halfgeleiderbedrijf, Nvidia. In de eerste plaats ontwikkelt het bedrijf toonaangevende grafische verwerkingseenheden (GPU’s). Deze zijn gericht op de gaming- en cryptocurrency-mijnmarkten. Nvidia ontwikkelt en produceert ook systeem-op-een-chip-eenheden voor de mobiele computer- en auto-industrie. Nu het aanbod van het bedrijf ongebreideld is in onze technologiegedreven wereld van vandaag, zou NVDA-aandelen op dit moment op de watchlists van technologie-investeerders staan. Zoals het er nu uitziet, verwachten NVDA-aandelen momenteel een jaarlijkse winst van ruim 45%.

 

De beste technische aandelen om nu te kopen (NVDA-aandelen)

Om te beginnen lijken analisten van wel te geloven. Vorige week gaven Jefferies (NYSE: JEF) en Bank Of America (NYSE: BAC) rooskleurige updates over NVDA-aandelen. Ten eerste verhoogde Jefferies-analist Mark Lipacis zijn koersdoel naar een hoogtepunt van $ 854 per aandeel. Lipacis noemt Nvidia’s “tientallen jaren durende investering” in het Compute Unified Device Architecture (CUDA)-platform, wat het bedrijf een “meerjarig concurrentievoordeel” geeft.

 

Ten tweede herhaalde BAC-analist Vivek Arya zijn koopadvies voor NVDA-aandelen en verhoogde hij zijn koersdoel van $ 800 naar $ 900. De analist stelt dat Nvidia’s snelgroeiende portfolio een grote bijdrage zal leveren om Nvidia te helpen zijn verkoopprognose van $ 30 miljard te halen. Over het algemeen lijkt het bedrijf nu niet op zijn lauweren te rusten. Gaat u, gezien de verwachte piek in de productie en verkoop van halfgeleiders, beleggen in NVDA-aandelen?